|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
![]() |
#201 | |
Модератор
![]() Регистрация: 09.02.2016
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,949 раз(а) в 2,321 сообщениях
Вес репутации: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Платы у меня горели когда ДМВ и МВ было после грозы частенько, на Т2 сделал антенну чтоб принимало без усиления. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Пользователь
![]() Регистрация: 28.05.2025
Ресивер: T2 box + Android tv box
Поблагодарили 19 раз(а) в 14 сообщениях
Вес репутации: 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() Але такої непогоди як у цьому році я не пам'ятаю, тиждень тому буревій порвав елекромережу ззовні, тепер блискавка, і це у місці, було всяке але щоб декілька запобіжників спрацювало, такого небуло ще. Зміна клімату через діяльність людини, та війну, Або як у радяньському союзі була байка, що у срср - кузькіна мать, а у стран захода - пристрій для контролю кліматом ![]() Тобто навіть через наведений струм плата симетризатора також може вийти з ладу, там тільки один резистор ніби? |
|
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#203 | |
Модератор
![]() Регистрация: 09.02.2016
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,949 раз(а) в 2,321 сообщениях
Вес репутации: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Я видел как наведенный разряд выпаливал провод в изоляции до сантиметра, при этом изоляция была целая а провода как будто бы не было совсем, он как бы испарился. Ну а про прямой удар молнии даже писать страшно, ![]() ![]() Так что я всегда другим советую все отключать при приближении грозы, ну сам могу забыть это сделать. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Профи
![]() Регистрация: 11.03.2011
Ресивер: HD
Поблагодарили 1,321 раз(а) в 563 сообщениях
Вес репутации: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() Ну і з приводу апаратури. Частенько були випадки, коли навіть запобіжник у БЖ тюнера був цілий після удару блискавки - все інше тю-тю. Як так - невідомо. Сила природи) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Пользователь
![]() Регистрация: 28.05.2025
Ресивер: T2 box + Android tv box
Поблагодарили 19 раз(а) в 14 сообщениях
Вес репутации: 3 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Дякую, якщо буде настрій полізу подивлюся.
А поки уточнення по антені без підсилювача, усі МХ працюють нормально окрім двох на яких знизився рівень сигналу на МХ7 з 70 впав до 40 і можна дивитись нормально, а на МХ2 зовсім низький рівень десь 20 а було 60 і пише немає сигналу. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Профи
![]() Регистрация: 11.03.2011
Ресивер: HD
Поблагодарили 1,321 раз(а) в 563 сообщениях
Вес репутации: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#207 | |
Профи
![]() Регистрация: 15.11.2014
Ресивер: orton,Sat-integral
Поблагодарили 745 раз(а) в 366 сообщениях
Вес репутации: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() А по теме фотоотчет Т2. Если не ошибаюсь в году 25 лет как отстояла антенка ![]() А тут! И веточка небольшая.Все на месте .Растяжки не порвало. А трубу 3/4 пополам как ножом ![]() ![]() ![]() ![]() P/s-теперь оставил что осталось, т.е на 2,5-2,8м ниже.Сигнал уже просел.А раньше и до Краматорска дотягивалась |