Тема: TV Box X96 Mini
Показать сообщение отдельно
Старый 22.02.2022, 02:24   #66
CHILA-OM
Профи

Ресивер: Amiko 8900, Orton 4100c, Globo 7010, Openbox X540
Поблагодарили 1,877 раз(а) в 681 сообщениях
Вес репутации: 11
CHILA-OM скоро придёт к известности

Хто користуєтся телефоном, планшетом... На базі ОС Android, знає медіа плеєр "MX Player", нові версії стали важкі, так з новими функціями бла-бла) Але сам дизайн мені не довподоби, тому вирішив я поставити стару версію 1.7.40, почав перебір відповідно до арх.проца arm_v7neon з оф. сайта, зупинився на MX Player_1.7.41.apk та додатку кодеку, Кодек MX Player (ARMv7 NEON)_1.7.39.apk а також скачав користувацький кодек з іншого ресурсу libffmpeg.mx.so.neon.1.7.32.zip, для відвореня відео з аудіо в ac3 його розпаковувати не потрібно. Після встановленя двох додатків .apk заходим в плеєр>>три крапки у правому куті(меню)>>Налаштування>>Декодери>>в самому низу обираєм "користувацькі кодеки">>далі шукаєм де ми поклали libffmpeg.mx.so.neon.1.7.32.zip, клікаєм по ньому якщо все добре почнется встановлення після чого запропонує перезавантажити додаток. Ще додам якщо хочите плеєр використовувати також для прослуховування аудіо треків потрібно в налаштування>>аудіо>>поставити галочку напроти "Аудіо плеєр" та повернувшись назад клікнути по завитушці(сканування папок). Все це добро я ставив на подібній смарт приставці Grunhelm GX-96 mini, Android 7.1.2
Вложения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: zip MX Player_1.7.41.zip 3.28 Мб 15
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"

Тип файла: zip Кодек MX Player (ARMv7 NEON)_1.7.39.zip 5.93 Мб 15
Скачал? - нажми "Спасибо"

Тип файла: zip libffmpeg.mx.so.neon.1.7.32.zip 4.72 Мб 20