Показать сообщение отдельно
Старый 23.02.2021, 16:18   #1255
serbaurij5
Профи

Ресивер: Foros combo; SI-1311; та всі інші
Поблагодарили 677 раз(а) в 349 сообщениях
Вес репутации: 14
serbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царстве

Ууух, який ви тяжкий чоловік. Коли ви хочете зберегти дамп, заходите в доступ до файлів- ок, відкривається напис USB(C). Не потрібно натискати -ОК, а джостіком в право, там на картинці є відповідна стрілка- чи ви сліпий. Після того, як ви перейшли джостіком в право, відкриється список папок, які є на вашій флешці. Опускаєтесь на потрібну, у мене вона підписана UCLAN B6, ви можете як хочете назвати, і ннатискаєте ОК. І дамп збережеться там де потрібно. У мене там всі ходові прошивки по цьому тюнеру- ті які я використовую і ОДИН ДАМП. Час від часу, просто на тюнері роблю зміни і так само зберігаю знову на флешку. І при загрузці, старий дамп сам автомат. змінюється на новий. Ото ви неук- не ображайтесь. А всі ті недоліки, то в тих, у кого криві руки. Я поставив за три роки більше 200 і всі по цей час працюють. Бо я усім рекомендую- не дивишся- ВИКЛЮЧАТИ ІЗ РОЗЕТКИ. А НА НІЧ ОБОВЯЗКОВО. І тоді нема проблем. Звичайно, якщо він вкл 24/7 в розетку, то із часом він починає зависати. Викл пультом, ви тільки викл подачу ауліо, відео сигналу- а все інше працює. Це те саме, що вас кормити, поїти- але не давати спати. Ви довго протримаєтесь???
serbaurij5 вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: