Цитата:
Сообщение от Tche
Щойно провів експеримент. Дзонив у гівнокантори віа та ех,щоб замовити майстра на ремонт обладнання для перегляду їх лайна! Що ви думаєте? Майстра тіпа "сертифіковані" чекати від 3х днів!!!!!!!! Ціна візиту від 200-400грн., плюс дорога 8грн за км. Чи дочекаєшся майстра невідомо!!! Питання до всіх форумчан- за скільки(в гривнях) ми підганяємо олігархам клієнтів (бо системи обслуговування у них немає!!!!)? Я, особисто, пропоную виключно т2+сат. Гівно коробки ф топку! Цікаво ваші думки.
|
Авто коштує від 250000 грн. Навіть без бензину треба реалізувати 1000 виїздів по 250 грн. Дора*** бензин, мастило, ходову, ремні і т.д. Круто виходить?!
На рахунок черги. Якщо ти мій клієнт, тобто купив XTRA у мене, я вже щось заробив. Відповідно є якась мораль, щоб до такого клієнта поїхати в першу чергу і за 200 грн. Якщо ж ти купив тюнер в ХТРА, хочеш все офіційно красиво - так звони оператору, а він вже передзонить мені. Якою думаєш є моя зацікавленість? Та мінімальна звісно ж. Я маю бухати свою машину за 200 грн, а сливки отримає оператор не виходячи з офісу?! Тут ціна стартує з 400 грн.
А при нинішньому ажіотажі 2-3 дні - це подарунок. Для лівих клієнтів за 200 грн черга йде на тижні - місяці. А просунутись можна тільки за більші гроші.
Якщо у Вас інша точка зору - давайте свої аргументи