Показать сообщение отдельно
Старый 13.01.2020, 18:54   #1636
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от roma1313 Посмотреть сообщение
Форум та особливо цю тему наразі крім нас матюкающихся установників дивляться люди, гості форуму які вельми налякані цією відключкою і задаються питанням що же каже профі форум. Так от шановні гості та народе ми установники люди технічні, ми сперечаємось за свій кусок хліба, за технічне обладнання. А от я вам пропоную відео яке буде зрозуміле телеглядачу, як то кажуть без слів.
Та ніхто тут не сперечається і мені якось однаково хто і як заробляє, бо мені нема коли за це думати і хвилюватисьЯк то кажуть - кожному своє.
А от про відео я чесно навіть і до половини не дослухав. Нічого немаю проти до автора, але це його особиста думка і, на його превеликий жаль, вона розходиться з думкою тих користувачів, які зараз массово замовляють установку Т2, ну і частково навіть платне. То, щоб він там не говорив, але населення від українських каналів абсолютно не хоче відмовлятись. Для когось воно погане, комусь воно тошнить, хтось нічого там в ньому не знаходить, але більшість, я повторюю - для більшості населення воно необхідне, бо вони його дивляться і знаходять там для себе багато цікавого. Потрібно за це його осуджувати? Ну, не думаю...В кожного свої смаки, а, як кажуть, за смаки не сперечаються.
evo вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: