Цитата:
Сообщение от roma1313
Форум та особливо цю тему наразі крім нас матюкающихся установників дивляться люди, гості форуму які вельми налякані цією відключкою і задаються питанням що же каже профі форум. Так от шановні гості та народе ми установники люди технічні, ми сперечаємось за свій кусок хліба, за технічне обладнання. А от я вам пропоную відео яке буде зрозуміле телеглядачу, як то кажуть без слів.
|
Та ніхто тут не сперечається і мені якось однаково хто і як заробляє, бо мені нема коли за це думати і хвилюватись

Як то кажуть - кожному своє.
А от про відео я чесно навіть і до половини не дослухав. Нічого немаю проти до автора, але це його особиста думка і, на його превеликий жаль, вона розходиться з думкою тих користувачів, які зараз массово замовляють установку Т2, ну і частково навіть платне. То, щоб він там не говорив, але населення від українських каналів абсолютно не хоче відмовлятись. Для когось воно погане, комусь воно тошнить, хтось нічого там в ньому не знаходить, але більшість, я повторюю - для більшості населення воно необхідне, бо вони його дивляться і знаходять там для себе багато цікавого. Потрібно за це його осуджувати? Ну, не думаю...В кожного свої смаки, а, як кажуть, за смаки не сперечаються.