Показать сообщение отдельно
Старый 12.01.2020, 21:39   #1625
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от roma1313 Посмотреть сообщение
Вони вже порахували прибуток, чомусь мені завжди дивно як у нашій державі прикидають пісюн до носа ті хто хоче поімєть з людей лишню копійку і рахують що якщо зроблять так то і так то будемо мати чистого прибутку таку то суму лимонів. Але практика показує що народ не спішить опустошати власні кишені і ті ярди чи лимони які вони вже прорахували навпаки опиняються у мінусі. Тобто, якщо ти пане олігарх такий нещасний та бідний що немаєш коштів той канал утримувати чи не дай Бог його дивиться глядач з Афганістану який за то не заплатив і ти вирішив бабусям нашим його закодувати бо практика показує що молодь взагалі телевізор не дивится, то ти повинен вискочити з трусів і такий контент без реклами демонструвати який би вартував того. Абсолютно нічого коштовного нема ні на інтері, ні на 2+2, ні на тет, ні на к2 і т.д. Та уся дурня не варта і копійки тим більше розбавлена міцно рекламою. Тому ярдів вам шановні на рахунки не залетить тих що ви нарахували, треба було кошти вкладати спочатку у контент годний а не у веріматрикс тепер.
Як американський нетфлікс завойовував серця людей, мільонів людей по світу, він вкладався у зручності для людини якщо брав за це гроші то першою чергою була турбота за кожного глядача.
Про прикидання і взагалі про статистику я одразу здогадався, що тут щось не те, коли вони постійно кругом писали, що супутниковим користуються в країні не більше 35% В містах не більше 10-11%, в селах не більше 50% От я й думаю тепер, що той хто писав цю статистику - тепер пише статистику по встановленню боксів
А про контент на каналах я не згодний, бо не було б такого ажіотажу і встановлень Т2. Отже, тих, хто дивиться ці канали ще багато. Кожному своє
evo вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: