Цитата:
Сообщение от roma1313
Вони вже порахували прибуток, чомусь мені завжди дивно як у нашій державі прикидають пісюн до носа ті хто хоче поімєть з людей лишню копійку і рахують що якщо зроблять так то і так то будемо мати чистого прибутку таку то суму лимонів. Але практика показує що народ не спішить опустошати власні кишені і ті ярди чи лимони які вони вже прорахували навпаки опиняються у мінусі. Тобто, якщо ти пане олігарх такий нещасний та бідний що немаєш коштів той канал утримувати чи не дай Бог його дивиться глядач з Афганістану який за то не заплатив і ти вирішив бабусям нашим його закодувати бо практика показує що молодь взагалі телевізор не дивится, то ти повинен вискочити з трусів і такий контент без реклами демонструвати який би вартував того. Абсолютно нічого коштовного нема ні на інтері, ні на 2+2, ні на тет, ні на к2 і т.д. Та уся дурня не варта і копійки тим більше розбавлена міцно рекламою. Тому ярдів вам шановні на рахунки не залетить тих що ви нарахували, треба було кошти вкладати спочатку у контент годний а не у веріматрикс тепер.
Як американський нетфлікс завойовував серця людей, мільонів людей по світу, він вкладався у зручності для людини якщо брав за це гроші то першою чергою була турбота за кожного глядача.
|
Про прикидання і взагалі про статистику я одразу здогадався, що тут щось не те, коли вони постійно кругом писали, що супутниковим користуються в країні не більше 35%

В містах не більше 10-11%, в селах не більше 50%

От я й думаю тепер, що той хто писав цю статистику - тепер пише статистику по встановленню боксів

А про контент на каналах я не згодний, бо не було б такого ажіотажу і встановлень Т2. Отже, тих, хто дивиться ці канали ще багато. Кожному своє