Показать сообщение отдельно
Старый 09.01.2020, 15:57   #1498
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Агсат порожній, комбіки які були по 13 баксів з продажу пропали, фороси по 28 баксів у ціні, за що така ціна? Спекуляція, ажіотаж, великі торгаші, спекулянти та бариги поскуповували ящиками усе і це мені нагадує час появи т2, тоді пів року точно нічого взяти не було можжливо а ціни на т2 тюнери досягали 800 грн. Зате звичайні супутникові тюнери тепер нікому не потрібні лежать валом по 200 грн. Я встановлюю мало та підкуповую по мірі потреби, то тепер раніше не почухався, просрав, тепер ніде взяти. Треба було брати ящик комбіків коли були по дешевці пів року назад.
Ще одне що дістає це те що гуртовики демпінгують цінами, продали мені як дилеру кілька форосів скажімо по 700 грн. на гурт, я їх отримав, заплатив за пересил, от маю гуртову ціну 720, маю заплатити податки по чп, оренду торгової лавки, зарплатню продавцю то маю ставити не менш як 1000 грн. То люди плюються і кажуть в неті вони по 730, млять там де я брав гуртом. То нах такий гурт та підтримувати тих гуртовиків коли вони нам ящиками продають і ціни демпінгують. Як торгувати у роздріб коли люди тепер мають інтернет і не дурні.
блукач вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: