Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2020, 19:27   #1471
Anthrax
Модератор

Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 3,217 раз(а) в 1,598 сообщениях
Вес репутации: 51
Anthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспоримаAnthrax репутация неоспорима

Мужики, Христос Рождається!

А я хотів кинути в маси питання...Канали в боксі від Екстри можна редагувати-переміщувати, лише починаючи з 1000-го каналу. Про це чомусь всі мовчать, або не знають?

Питання: є вирішення закавики чи ті канали прибиті гвіздками на програмному рівні, щоб не колупалися, кому не лінь, і прийдеться ще й це терпіти? Особисто мене така позиція оператора дуже дивує...і це ще слабо сказано.

Ану , хто що чув і знає?

Мені вже й про злом Веріматрікс вуха прожужжали місцеві майстри, я лише скромно мовчу. Не бажаю ділити шкуру ще не вбитого ведмедя. Причому більш-менш конкретно висловився лише один, та й йому той веріматрікс по барабану, він другого поля ягода, та й тій інформації віри поки нема, от після 20-го числа подивимося...чи то пак не подивимося

Христос Рождається!!!