Показать сообщение отдельно
Старый 04.12.2019, 23:14   #1072
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от sumy Посмотреть сообщение
Вибачте але мені спада на думку що нас витісняє наша влада на роійський контент бо любий розумний чоловік ставить оте (г-но) 7600,7601 шо запускається до 4 хвилин і переключається з канала на канал від 4 до 10 секунд не буде.
Витісняє не влада, а медіамагнати - власники каналів. Хоча впевнений, що і можновладці теж в долі і від цього отримуватимуть свій шматок пирога І витісняють не на рузький контент, а вимагають від нас платити їм. Повірте, свідків єгови рузького контенту не мало і якщо вони дивились його раніше, то будуть дивитись і далі. Хто не дивився, то і не дивитиметься.
А про підключення г-вна навіть розумний чоловік не здогадується з чим матиме справу допоки сам не пощупає і не понюхає Я на 300% впевнений, що з тих, кому я ставив бокси, уже пожалкували, бо є з чим зрівняти - навіть з таким рарітетом, як Глобо 4100С
Все таки наш народ дуже сприйнятливий на віру. Їх попереджаєш про халтуру, а вони все одно зомбуються рекламою від Екстра-Віасат і як щурі під сопілку, йдуть під воду топитись

Цитата:
Сообщение от sumy Посмотреть сообщение
Вірно відкриті канали на 31,53,55,75,95 градусах
В цьому році НІ ОДНОГО замовлення на установку цих супутників заради рузьких. НІ ОДНОГО!
evo вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо: