Показать сообщение отдельно
Старый 04.12.2019, 16:06   #1040
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от vimpel Посмотреть сообщение
так тут взагалі без питань Якщо ви замовляєте бокс з магазину ( гарантійний лист відаете кліенту в случаї з тюнером щось в гарантійному листі вказані номери сервісних центрів от хай і париться ) вам не фіолетово,
обумовлюйте з клієнтом вашу відповідальність за платне телебачення
теж бред яку гарантію що з віазадом чи екстрою нестане теж саме щой з ЛИБІДЬ
. А точніше - оголошуйте, що ви даєте гарантію тільки на підключення тут теж бред гарантія на підключення це тіпа настроїв тазик підключив до тюнера і зробив активацію що будете тоді робить якщо в кліента хата завтра завалиться тоді що за свої все поновому налаштовувать за спасибі
Ну так, як ви собі це описали, то я б на вашому місці взагалі б і не звязувався з підключенням боксів
Можливо й фіолетово, але ж той магазин ви вибрали, то з вас і спитають. І до чого тут хата? ЇЇ ви теж будували? Отже брєд я тільки у ваших словах тут бачу

Цитата:
Сообщение от sat78 Посмотреть сообщение
А теперь смотрите -я купил за 1100 тюнер..поставил и подключил.Дал на свою голову гарантию .Пусть даже неплохо заработал.Допустим ! А он бац и сгорел или глюканул навеки. Это не глобик -нашол в тумбочке старый в пылюке протёр и понёс взамен нового.Так и так типа вот вам другой -бесплатная замена! Да и новые то стоили и стоят 300 гр. (раньше по 150-170) можно было и новый отдать клиенту если что. А с эти боксом уже сложнее и дороже ! Ну вышлю я назад тюнер где купил его -а там что обменяют на новый сразу? Врят ли кто расстанется с деньгами(товаром ) просто так.В сервисе докажут что их вины нет и всё! покупай новый за свой счёт!
А хто казав про 1100 грн? Справа в тому, що якраз таки, якщо ви хочете займатись підключенням боксів, то ви їх будете брати дешевше з інтернетмагазина і зароблятимете на різниці. А якщо по 1100 грн, то хай ті клієнті їх самі виписують у операторів - відповідальності вашої ніякої і для клієнта доставка безкоштовна, та й то я не зовсім впевнений

Цитата:
Сообщение от sat78 Посмотреть сообщение
гарантійний лист відаете кліенту в случаї з тюнером щось в гарантійному листі вказані номери сервісних центрів от хай і париться )
Ви самі бачили, як виглядає той гарантійний лист?

Последний раз редактировалось Sereqa; 04.12.2019 в 20:21. Причина: мультипостинг
evo вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: