Показать сообщение отдельно
Старый 04.12.2019, 15:00   #1037
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от korpahec Посмотреть сообщение
Доброго дня!
Чи вже хтось мав включення віасат, екстру , мене народ просто питає ,чи буду включати, я говорю їм що недуже, хотівби, авони так ми твої роки клієнти, чому ти нас відшиваєш , проблема друзі, з однієї сторони будуть обіжатись, вони мені говорять, тиж некируєш владою, ти тут непричом ами привикли до телевізора.
Таке вчора мав мав насел,і бо була вмене установка антени!!!
Не розумію в чому проблема? Хіба вам зайва копійка не завадить чи ви платне безкоштовно встановлюєте? Є можливість заробити, то чому і ні. А бажання клієнта це закон - знаєте і умієте, то чому б не піти назустріч клієнту і задовольнити його забаганки, заробивши при цьому. Єдиний нюанс, який, я впевнений, шкребе вашу душу - обумовлюйте з клієнтом вашу відповідальність за платне телебачення. А точніше - оголошуйте, що ви даєте гарантію тільки на підключення. За все інше (оплата, як воно буде працювати, глюки, баги, підвищення ціни абонплати, відключення і рокіровка каналів) одразу попереджайте, що ви за ці форс-мажори не відповідаєте. З претензіями хай дзвонят на 759. От іще цікавий момент з яким я ще не стикався - працездатність ресівера на протязі гарантійного сроку. Якщо ви замовляєте бокс з магазину, то якби за цю гарантію ви берете відповідальність і вам тоді заморачуватись. В ідеалі, якщо клієнт сам замовив з Екстри чи Віасату бокс, то йому й мучатись з ним, якщо щось станеться. Але ж в цьому випадку ваш заробіток буде менший.
evo вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: