Цитата:
Сообщение от evo
Неправильний підхід до цього питання. Шкуродери в першу чергу це власники каналів, які вирішили нажитись на копійчаному ресівері та ще й гроші за це дерти кожного місяця. а це 520 грн на рік. То хто більший шкуродер - ви чи вони?  А по друге - ви пробували цей бокс налаштувати, активувати? Якщо в селі хтось буде рахувати, що ви шкуродер за підключення, то хай спробують самі його підключити, налаштувати і активувати  Думаю всі питання відпадуть
PS. Ні ну 500 грн це можливо й занадто, але 200-300 буде самий раз 
PS2. Взагалі то я не проти кодування. Хотілось би бути впевненим за що платим і бачити якийсь перспективний розвиток телебачення, а не це рекламно-політичне тошнилово, яке відбувається на каналах останнє десятиріччя
|
А я двома руками за кодування тому що нарешті злізуть з тих тошнотних каналів через які в головах буває пустота бо щось корисне та цікаве подивитись не має часу бо серіал про султана. мента чи бідну настю (навіть інтернет в дома є і тут ж....а-однокласники). Одна біда не буває-ті всі які не можуть жити без стб віддадуть останні гроші за чудо тюнер а буде дуже смішно коли ця ср....а обернеться до людей задом а до лісу передом. Вже від тепер пояснюю на що насправді підписатися потрібно під угодою віасат чи екстра а для установщиків (простих не дилерів) все це обернеться погано от чуйка така в мене сам собі вірю а може комусь пригодиться якось стою в стороні від цеї казки про чудо телебачення. От згадуємо повєрхость тв. лебідя, віасат, той тепер вже клянуть власники утб що купили його для футболу добре хоч без мене. Отак і вийде-заробиш пару гривнів по доброті віддавши за 1100 згадають тихим словом