25.11.2019, 09:47
|
|
Местный
Ресивер: GI8120? SatIntegral 1248
Поблагодарили 277 раз(а) в 127 сообщениях
Вес репутации: 14
|
Цитата:
Сообщение от korpahec
Цікаво ащо віазад, і екстра, думають напхають своїх тюнерів, хто буде їх обслуговувати, був прикол, коли мій сусід мав віазад 2006 році, згорів дісек, і головка, віазад сказали щоє від них майстри, чекав ,чекав, сусід дотих пір що прийшовши домене, поправити тарілку, ніхто неприїхав , ото я собі так думаю, чи мають вони вже своїх інсталяторів , по обслуговувані. Що такі застраховані!
Я напевно небуду братись заце тому якщось будуть домене звонити клієнти скажуть ти продав поставив їхай дивись.
Т2 внас немає, нескоро буде, вкого яка думка як далі працювати з ними ,коли накупляють клієнти тюнера хто буде обслуговувати екстру віазад.
|
А чому б і не заробити на тому ж віазаді. Позавчора віасатовський клієнт подзвонив мені, щоб я глянув антенне господарство. Бо їхній інсталятор за виклик взяв би 7 грн. за кілометр, тобто в районі 700 грн. Після заміни дісека все запрацювало. Я забрав 300 грн. І не вважаю, що то багато, якщо клієнт платить кожного місяця біля двохсот гривень за віасатовські послуги.
|
|
|