Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2019, 23:05   #813
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 619 раз(а) в 306 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Доброго вечора!
Сьогодні дрмене телефонувала екстра тв, і гарно розказували про кодування, я сказав що знаю проте, але участь в акції по фулболах неберу, боя нефанат , я їм дав запитання ми живем в куротному містечку, є приватні садиби, де приймають туристів, всього там 8 номерів, і вісім телевізорів, так як якви закодуєте канали ,прості тюнера затухнуть ,оператор сказав все вірно, я запитав чи мож господар купити 8 тюнерів, і ваносити закожен абонплату, вони сказали ні ,ви неє фізична юридична особа, ви можете придбати 4 тюнера два насебе ,і два на дружину, дали телефон менежера , так само дав ваідповідь мені.
А потім думаю зателефоную на віасат, а їм, паралельно, хо і 10 тюнерів ,і 15 купляйте за 1099 грн, і платіть нетреба фізичних юридичних осіб.
Потім екстра тв, звонили домене сказали щоя заявку залишив на приймач ,я сказав ні я хочу 10 екстра боксів купити, вони розмову зімною закінчили отакато екстра тв, віасат тв простіший.
korpahec вне форума