Цитата:
Сообщение от valik76
Ого пока я корову прыпасав,тут страсти розгорелыся,народ вы каждый при своем мнение правы. Никто спрашивать нас не будет кодировать или нет,они ведь как писали выше кушать тоже хотят да не просто хлеб а ищо маслом жирно на мазаный.На счет бабушок на рынке там в основном если ет ток не в самом селе,а в городе или райцентре то там перекупщики.даже спорить не хочу потому шо не когда селянам сидет на е том рынке,то огород то хозяйство.
Кто то писал о 2джи или 5, какой к черту у людей даже есть что 2 джи плохо ловит если тф план не дорогой.
Долар не трогайте то отдельная тема. А ну вспомнить кто приучил на род к росту доллара?* Было за время не зависимости 5 призидентов и при каждом доллар начинал расти верх при начале правления.каждый хотел больше награбить.
А кодуваты будуть бо походу приставки тоже уже закуплены деньги вложены и как обычно народу продадуть в три дорого.
|
Так я і бабушок не мав на увазі, а селян, які професійно займаються вирощуванням овочів, мають теплиці, їздят по містам і продають свою продукцію. І повірте, там конкуренція дай боже і коли в тебе нема якості продукції, то хоч торгуйся, хоч ні. І в таких селян оце якраз сезон не сидіти вдома, а активно вивозити і продавати. Можливо для когось вони там всі на одне лице бариги, але ні - це не зовсім так.
І якраз оце такі люди хвилюються за свою платоспроможність, а не зміна якихось там призидентів і курсу долара. Ці люди відроблять і зароблять на платне телебачення і спокійно будуть дивитись взимку якісне телебачення і головне виберуть те, що їм подобається, а не той олігархічний шлак, який віщає зараз. І їм наші невдоволення до одного місця - є гроші, то він купить те, що йому потрібне і подобається. Головне, щоб воно БУЛО. А на кожен товар знайдеться свій покупець. Комусь і оцет солодкий аби на халяву