Вопросов по этим ихним ХТРА BOXсам много.Применить его как обычный тюнер похоже не реально.Вот коментарии :
*Список каналів програмується зі"спутника" ,ви можете тільки виставити DiSeqC порти.Є можливість додати до фаворитів,заблокувати чи пропустити.Свого транспондера не проскануєте.Після програмування треба трошки щоб тюнер постояв на бісс каналах (думаю для того щоб він коди підписав під канали).Самому ввести код я не бачив такої можливості.
Видаляти і переміщати не має такої функції.Є вроді 9 фаворитів куди можна додати канали ,які ви рахуєте що вам цікаві.Канали з дракона перемішані з каналами з 9го градуса.Тобто 1,2 канали футболи з Астра 4А , 3,4 канали вже ті самі футболи з 9го градуса в ХД. Канали вам пропонує оператор , і я думаю після автоматичного оновлення списку може добавляти чи видаляти їх по свому розрахунку.Російських заборонених типу РТР чи россия 24 не має.Є трохи польских (музичних також), зарубіжних...*
Также говорят что каналы с других спутников сканируются начиная с 1000 номера..? : *Так знову ж таки біда бабкам та дідкам .Звикли ж щоб скажім перші десять двадцять каналів були самі ходові -інтер...1+1...іств...стб.. та інші ...А тут треба буде клацати не зрозуміло куди пультом...ото горе*
Пусть сами это чудо эксплуатируют!
|