Тема: AlphaBox X4
Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2017, 23:21   #670
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,186 раз(а) в 826 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от Valeron_85 Посмотреть сообщение
Кстати, как вам Х4se? у нас по 13$ новые, стоит взять на вторую квартиру для шары и iptv? Меня то и обычный Х4 устраивает, кроме аас
Тут у вкладенні невеличка інструкція для Х4se з картинками меню, маєте бажання - перегляньте. Чи вартує брати не знаю. Я взяв для тестування на один день і відразу ж на другий віддав по причині неможливості цього реса працювати з мотопідвісом. Зависав намертво після підключення антени, з драконом ніби нормально. Десь місяців три-чотири назад поставив клієнту Orton AX304 HD, поки-що скарг немає. Не подобається маленький розмір корпуса. Поставив на телевізор, прикрутив антенний кабель і той потягнув реса за собою. Добре, що вчасно зреагував та зловив. Прийшлось скотчем ліпити до полички. Ще редактор каналів замучує, щоби перемістити канал, доводиться набирати, наприклад 00002 та ОК. Групового переміщення немає.
Там ще багато недоліків про які вже забув. Ну і основне - нікудишня софтова підтримка.
P.S. Але дивно, чому у ваc проблеми з AC3(AAC). У мене, як я вже писав, таких проблем немає.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием