Показать сообщение отдельно
Старый 09.12.2016, 21:57   #11
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,186 раз(а) в 826 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от mxserzh Посмотреть сообщение
А зачем мне мотоподвес я с 95 уже наигрался с актуаторами,позиционерами. Стоит три антенны 36* 75*и горыныч и мне хватает.Поставь дополнительное питание и будет тебе счастье. А ресивер на установку.Мотоподвесы не у всех стоят.
Якщо вам не потрібен - то ваша справа, але я звик до нього і відмовлятись не збираюсь. Але мова не про це, а про заявлені можливості ресивера та його неспроможність працювати згідно технічних характеристик. Щось я ніде в характеристиках Orton HD AX-304 не читав про те, що для нормальної роботи з протоколами DiSegC1,2/USALS рекомендовано застосовувати зовнішній БЖ. Повний абсурд!!! А чи не здається вам, що основне завдання вказаного входу зовнішнього живлення робота від акумулятора автомобіля чи іншого автономного джерела у місці, де немає електропостачання, наприклад на пікніку чи на відпочинку. Та й поміняв я його вже на Alphabox X4 і вирішив всі проблеми.
Цитата:
Сообщение от mxserzh Посмотреть сообщение
...А ресивер на установку...
З такою шкалою рівня та якості супутникового сигналу довго будете бігати по клієнтах та в залежності від погодних умов лазити по стінах. Краще вже на око.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием