![]() |
Дамп_Globo (ORTON) X90 ТЕЛЕКАРТА_1.03.2017
Вложений: 1
Дамп Globo (ORTON) X90 ТЕЛЕКАРТА
Amos 2/3 4.0°W, Astra 4A 4.8°E, Hot Bird 13 B/C/E, 13.0°E, ABS 2, 75.0°E 1.03.2017 Убрал Трофей, Терра, Эпоха, Дача, Болт, Наука, Фауна, Фильм UA Драма - УШЛИ В MPEG-4 |
как попасть в ємулятор инфо не помогает
принесли єтот говноресивер так чем его перепрошить, я всмісле как ? програма прошивальщик есть к нему какаято? а редактор каналов есть? да ресивер глобо х90 |
Цитата:
|
Цитата:
3 сообщения не написал, вот я и написал! Спасибо, все увидел . :beer: |
Спасибо за прошивку. Откуда такая, с таким красивым интерфейсом?
|
Дамп c последними изменениями на дракон+75,90
|
подскажите как вести бис коды на х90 ? не могу разобраться, версия прошивки 1.1.57
|
Цитата:
І ще один варіант: МЕНЮ — ИНФОРМАЦИЯ-9999(якщо немає ИЗМ. CAS КЛЮЧИ) — ИЗМ. CAS КЛЮЧИ — ОК - BISS — ОК - ДОБАВИТЬ(зелена кнопка) ВАЖЛИВО: не можна натискувати червону кнопку (Изм), бо зітрете вже введені ключі ПРИ ВИХОДІ З ЦЬОГО РЕЖИМУ (недосконалість софту). Перше віконце з ідентифікатором BISS (CAID) пропускаємо. Друге віконце Servise ID - вписуємо SID каналу у значенні HEX. Віконця Тип Key16 та idx 00 пропускаємо та записуємо сам ключ. Зазвичай ключ складається з восьми пар і тому вписуємо його два рази. І останнє віконце - сюди записуємо videoPID каналу у НЕХ значенні. Як довідатись про значення SID i VPid та перевести у НЕХ думаю знаєте. Перед тим як зберегти новий ключ - (ОК:жовта кнопка) - уважно перевіряємо правильність записаних значень оскільки після збереження редагування SID та VPid стане недоступним і, якщо допущена помилка, прийдеться видалити цей ключ та все повторити знову. |
Цитата:
|
Интер и др.
Дамп Globo X90 (Телекарта) перезалил и проверил - NLO,NTN,UA и др. работают (наверно слился с ошибкой первый раз)
|
З Інтером та НТН
|
Цитата:
електроліт в блоці живлення 10мкф400в, або прошивка |
Добрый день. Поделитесь пожалуйста дампом 4.5.13.75
|
дамп на 3 спутника 4w, 4.8e, 13e.
|
Приветствую! у меня на руках оказался Globo x90. Поделитесь дампом с максимальным количеством открытых каналов. Сейчас настроен на ABS 2. Показывает 22 канала.
Ps - могу принимать каналы начиная с 35 E |
Текущее время: 03:06. Часовой пояс GMT +3. |